Välkommen till Spicemaster

The Art of Spices

DET HÄR ÄR VI

VÄLJ SPICEMASTER OCH DU HAR EN ENKEL GENVÄG TILL GOD OCH HÄLSOSAM MAT!

Spicemasters resa startade 2012 för att erbjuda ett sortiment av kryddor, örter och salt när de är som bäst. Med erfarenhet från vad som erbjuds i kryddor, örter och salt runt omkring i världen, där de har odlats i årtusenden, insåg vi att det saknades ett varumärke som erbjuder topppremium inom smaksättning, som dessutom är utan alla onödiga ingredienser.

Vi tycker nämligen om att äta och laga god mat med inspiration från alla världens kök. Då ska det också vara det bästa man kan hitta för att det ska smaka maximalt bra. Dessutom ska man inte ha massa onödiga ingredienser som tillsatt socker, stärkelse och raffinerat salt. Det enda de tillför är att de är betydligt billigare än kryddor och örter. Har man bra kvalitet behöver man inte smakförstärka med dessa billiga ingredienser, som dessutom kan ha onödig hälsopåverkan.

Spicemaster är varumärket som ser till att du smaksätter din mat med högsta premium kvalitet på kryddor, örter och havssalt. Vi kallar det inte premium för det låter bra – utan för vi selektivt valt ut de kryddor, örter och salt som har de bästa aromatiska egenskaperna som plockats vid rätt mognad i det land där de växer bäst. Att de är ekologiskt odlade är lika självklart som enkelt. Vi tycker inte man ska sprida ut Pesticider i naturen eller att du ska äta Pesticider.

Vi är ett unikt varumärke som alltid är utan tillsatta sockerarter; som socker och stärkelser, såväl som utan tillsatser och raffinerat salt. Vi tillför inte heller laktos eller gluten till våra kryddmixer. Vårt havssalt har naturligt låg natriumhalt för bästa smak och hälsa.

Enkelt uttryckt, vi säljer smaksättning som naturen skapat när det är som bäst, utan allt som människan modifierat för att göra det billigare.

Vi har bara skördat, torkat och malt våra kryddor, örter och havssalt – som kryddor ska smaka.

Ett sortiment som alla kan välja.

Vi kallar det 100% Naturligt – 0% Konstgjort.

Så ska du välja smaksättning för bästa smak – välj då Spicemaster

Ska du välja smaksättning där du vill undvika alla onödiga och billiga ingredienser som socker, tillsatser, stärkelse och raffinerat salt – välj då Spicemaster.

Med få mellanhänder packar vi det i Sverige eller i Tyskland och säljer det till priser som alla har råd med. Vi har ett innovativt sortiment som du enkelt kan välja för att smaksätta dina favoriträtter.

Välj Spicemaster och du har enkel genväg till god och hälsosam mat!

Rulla till toppen